Bruine Labrador Pup - Chocolate Labrador Pup With Father Christmas Hat Stock Photo Alamy

Bruine Labrador Pup - Chocolate Labrador Pup With Father Christmas Hat Stock Photo Alamy. De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Wij hebben ze 8 weken goed … De troeven van een ideale gezinshond. Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. Loyaal, gehoorzaam en met een grote 'will to please'.

Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: De staart is rondom met een dikke vaste vacht bedekt en wordt de 'otterstaart' … Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. De mama is een bordeaux dog en de papa is een labrador. Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig.

Zij hebben geen bevedering aan de benen en staart. Cogeotni Labrador Pups Noordwijk Chocolade Bruine Labrador Pups
Cogeotni Labrador Pups Noordwijk Chocolade Bruine Labrador Pups
De mama is een bordeaux dog en de papa is een labrador. Op 4 december zijn er 9 puppy's geboren! De troeven van een ideale gezinshond. Hond is gedekt door eenze. De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Het imago van de ware kindervriend, lekkerbek, schattigaard, heeft die zeker verdiend. Sinds vijf jaar hebben we de kat van de buurvrouw overgenomen toen ze overleed. Loyaal, gehoorzaam en met een grote 'will to please'.

De labrador is een sterk gebouwde, gedrongen en actieve hond, die zich ondanks zijn massieve bouw zeer licht beweegt.

De labrador is een sterk gebouwde, gedrongen en actieve hond, die zich ondanks zijn massieve bouw zeer licht beweegt. De pups zijn erg lief, speels, energiek, sociaal en kind. Onze labrador is nu een jaar overleden en ik mis hem nog heel erg. Net als elke andere hond is het natuurlijk wel aan te raden dat ze een goede opvoeding krijgen. Deze startpagina staat vol met … De labrador retriever is al jarenlang het meest populaire hondenras in nederland. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: Wij hebben een nestje met 4 hele mooie labrador pups het nestje bestaat uit 3 reutjes en 1 teefje ze zijn nu 8 weken oud en mogen. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. Deze startpagina staat vol met links … De mama is een bordeaux dog en de papa is een labrador.

De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: Het imago van de ware kindervriend, lekkerbek, schattigaard, heeft die zeker verdiend. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: Wij hebben een nestje met 4 hele mooie labrador pups het nestje bestaat uit 3 reutjes en 1 teefje ze zijn nu 8 weken oud en mogen.

Het imago van de ware kindervriend, lekkerbek, schattigaard, heeft die zeker verdiend. Blond And Brown Labrador Retriever Puppy Standing Stock Photo Image Of Chocolate Male 86459816
Blond And Brown Labrador Retriever Puppy Standing Stock Photo Image Of Chocolate Male 86459816
Het imago van de ware kindervriend, lekkerbek, schattigaard, heeft die zeker verdiend. De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: Deze startpagina staat vol met links … De pups zijn erg lief, speels, energiek, sociaal en kind. Deze kater kon wel met onze zwarte labrador omgaan maar hij kan niet tegen drukte. Op dit moment zijn deze puppys zover om de wijde wereld in te trekken. Waarvan 2 reutjes en het teefje g.

Net als elke andere hond is het natuurlijk wel aan te raden dat ze een goede opvoeding krijgen.

De pups zijn erg lief, speels, energiek, sociaal en kind. Sinds vijf jaar hebben we de kat van de buurvrouw overgenomen toen ze overleed. Waarvan 2 reutjes en het teefje g. Wij hebben ze 8 weken goed … Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Hond is gedekt door eenze. Loyaal, gehoorzaam en met een grote 'will to please'. We zoeken een jonge labrador, maar geen pup. Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. Zij hebben geen bevedering aan de benen en staart. Net als elke andere hond is het natuurlijk wel aan te raden dat ze een goede opvoeding krijgen. De mama is een bordeaux dog en de papa is een labrador.

De staart is rondom met een dikke vaste vacht bedekt en wordt de 'otterstaart' … De pups zijn erg lief, speels, energiek, sociaal en kind. Naast het oorspronkelijke doel van de labrador (jachthond) wordt de labrador veel gebruikt als geleidehond en hulphond. De labrador is een sterk gebouwde, gedrongen en actieve hond, die zich ondanks zijn massieve bouw zeer licht beweegt. Hond is gedekt door eenze.

Chocolade bruine labrador pups aangeboden. Labrador Stock Footage Royalty Free Stock Videos Page 7
Labrador Stock Footage Royalty Free Stock Videos Page 7
Deze startpagina staat vol met … Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. Waarvan 2 reutjes en het teefje g. Vader en moeder 100% labrador retriever beide zijn ze hd en ed vrij pups worden met 2 … De labrador is een sterk gebouwde, gedrongen en actieve hond, die zich ondanks zijn massieve bouw zeer licht beweegt. De troeven van een ideale gezinshond. Naast het oorspronkelijke doel van de labrador (jachthond) wordt de labrador veel gebruikt als geleidehond en hulphond. Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond:

Chocolade bruine labrador pups aangeboden.

Onze labrador is nu een jaar overleden en ik mis hem nog heel erg. Deze startpagina staat vol met links … Maar ook als huishond is de labrador retriever een graag geziene hond: De labrador retriever is al jarenlang het meest populaire hondenras in nederland. Het gaat hier om 8 reutjes en maar 1 teefje (8 zwarte en 1 bruine pup) het is een kruising tussen een labrador en een pitbull ( vader pitbull, moeder labrador) ze zijn allebei aanwezig. Hond is gedekt door eenze. Chocolade bruine labrador pups aangeboden. Naast het oorspronkelijke doel van de labrador (jachthond) wordt de labrador veel gebruikt als geleidehond en hulphond. Op dit moment zijn deze puppys zover om de wijde wereld in te trekken. De pups hebben hun chocolade bruine kleur van de papa maar hebben een rosse schijn van de mama. Trouw, vriendelijk en open van karakter. Deze kater kon wel met onze zwarte labrador omgaan maar hij kan niet tegen drukte. De staart is rondom met een dikke vaste vacht bedekt en wordt de 'otterstaart' …

0 Response to "Bruine Labrador Pup - Chocolate Labrador Pup With Father Christmas Hat Stock Photo Alamy"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel